Fan Fiction World

Bine ati venit! ^^

Happy posting & no spam!

Un forum pentru cei mai talentati scriitori de fic-uri .


  Indungi Romania - samp.indungi.ro

  Distribuiţi

  Schlierenzauer
  Fiction World Baby
  Fiction World Baby

  Numarul mesajelor : 25
  Warn :
  0 / 1000 / 100

  Data de inscriere : 11/03/2013

  Indungi Romania - samp.indungi.ro

  Mesaj Scris de Schlierenzauer la data de Mar Mar 19, 2013 6:28 am

  Bună ziua, dragi cititori.
  Eu sunt Jann Schlierenzauer de pe comunitatea îndungi românia - [/i]samp.indungi.ro[/i] iar în continuare vă voi prezenta serverul de samp pe care eu şi alţi aproximativ 100 de jucători ne petrecem timpul liber.
  Acest server a fost creat, iniţial, în iarna anului 2010 de către Emanuel, urmând ca peste un an jumătate să fie vândut "din mână în mână" până când, într-un final, a fost preluat de către deţinătorul actual, Vlad (HeatoN). Serverul a evoluat pe parcurs, ridicându-se de la gradul de server GodFather la un roleplay mediu. Zi de zi încercăm să evoluăm, jucătorii fiind ajutaţi de către echipa administrativă.


  Echipa administrativă este compusă dintr-un scripter, fondatorul, patru administratori de joc, patru testeri ce se ocupă cu validarea conturilor şi şase helperi. Această echipă este schimbată foarte rar, fiindcă aici au loc doar persoanele ce sunt cu adevărat alături de server, în toate privinţele. De asemenea, dispunem de un subdomeniu îndungi, unde puteţi vedea diferite detalii despre server (echipa administrativă, facţiunile, lista cu ban-urile date etc...).


  SERVER SCREENSHOTS

  Spoiler:
  IP server: 93.119.26.224:7777
  DNS server: samp.indungi.ro:7777

  Vă aşteptăm. Smile

   Acum este: Dum Mai 27, 2018 7:17 am